• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Moderne Eettafels

De juiste eetkamertafel is misschien wel hét belangrijkste meubelstuk in huis en zorgt ervoor dat jouw eetkamer de ontmoetingsplek wordt voor iedereen. Een centrale plek waar de hele familie samenkomt en waar gezellige etentjes met vrienden plaatsvinden.
Merken
Materiaal
Stijl
Kleur

Moderne Eettafels

De eetkamertafel vormt hét centrale punt van het huis. Hier kun je even tot jezelf komen en ongestoord een kopje koffie drinken. Het is de ruimte waar je van etentjes geniet, waar je in de ochtend een krant leest en waar je in de avond de laptop openklapt voor een uurtje werk. Kortom; een plek die niet meer weg te denken is uit het huis en waar je veel tijd doorbrengt. Samen met de eettafelstoelen wordt dit meubelstuk vaak intensief gebruikt. Een eetkamer moet daarom niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch.

Het is van belang dat je comfortabel aan een eetkamertafel zit en dat het past binnen de stijl van het huis. Kies voor een complete set of ga voor een losse eetkamertafel en stoelen. Wij bieden een mooie collectie moderne, Scandinavische en industriële eetkamertafels van de merken DAN-FORM, Livingfurn, Bepurehome, Dutchbone, Zuiver, Woood en LABEL51.