• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ronde Eettafel

Ben je op zoek naar een trendy ronde eettafel? Dan ben je bij Andrs Living aan het juiste adres. Wij hebben onder andere ronde eettafels van het merk LaForma en Label51.
Geen producten gevonden...

Ronde Eettafel

Rond, ronder, rondst! Ronde eettafels zijn weer helemaal terug van weggeweest. Op dit moment is het echt een ware trend. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch als je minder ruimte hebt. Een ronde tafel scoort bovendien hoog op de graadmeter van gezelligheid doordat je met iedereen een gesprek kan voeren. 

Een ronde tafel zorgt meteen voor sfeer, zowel gebruikt als ongebruikt. Een bonte verzameling stoelen rond de tafel maakt het nóg gezelliger en kleurrijker. Door rechte lijnen te vervangen voor ronde vormen krijg je een zachtere look & feel. Ronde tafels passen helemaal in de retro sfeer.

Andrs Living

Andrs Living is dé webshop voor betaalbaar en trendy design. Wij hebben een leuke selectie merken samengesteld die uitblinken in vormgeving, prijs en kwaliteit. Wij bieden ook op alle aankopen via onze webshop 60 dagen retourrecht en wij rekenen niets voor het terugsturen van je bestelling.