• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bedden

Is je kindje voorbij de baby-fase? Dan is het tijd voor een peuterbed! Bij Webmeubels vind je dat originele peuterbed waar je al zo lang naar op zoek bent.
Merken
Stijl
Materiaal
Kleur

Bedden

Kleintjes worden groot, en snel ook. Is je kindje het ledikantje ontgroeid? Dan is het hoog tijd voor een peuterbed, een fijne tussenstop voordat je kleintje aan een 'grotemensenbed' begint. Wil je iets bijzonders en tegelijkertijd een statement maken? Kies dan voor een bedstee of tipi. Ga je liever voor praktisch? Kies dan voor een peuterbed met opberglades.

Peuterbed met hekje

Een bed is een belangrijk onderdeel van de slaapkamer. Een bed moet comfortabel zijn, de juiste afmetingen hebben én het is ook leuk als de uitstraling aansluit bij de rest van de kamer. Dat maakt de ruimte namelijk nog gezelliger. Een peuterbed met hekje is perfect voor als je kindje veel rolt in slaap. Een bed met lades is ideaal om spullen op te bergen.

Webmeubels

Webmeubels is dé webshop voor betaalbaar en trendy design. Wij hebben een leuke selectie merken samengesteld die uitblinken in vormgeving, prijs en kwaliteit. Wij bieden ook op alle aankopen via onze webshop 60 dagen retourrecht en wij rekenen niets voor het terugsturen van je bestelling.