• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tv meubels

Ben je op zoek naar een nieuw design TV meubel voor in je woonkamer? Laat je dan inspireren door ons zorgvuldig samengestelde aanbod. Van stoere industriële tv meubels tot de strakke TV meubels. Bij Webmeubels vind je alles.
Merken
Materiaal
Stijl
Kleur

Tv meubels

Een Tv meubel is het middelpunt van de woonkamer en daardoor ook erg bepalend voor je interieur. Daarbij heb je de keuze uit een zwevend tv-meubel, een tv meubel voor aan de wand of eentje die op zichzelf staat. De TV meubels zijn vaak voorzien van handige opbergruimtes in de vorm van lades of deurtjes. De collectie van Webmeubels is niet alleen functioneel, maar tevens een lust voor het oog. Laat je inspireren in onze shop! 

Tv meubels aan de wand

De meeste Tv meubels worden tegen een wand op de vloer geplaatst. In het meubel is voldoende ruimte nodig om apparatuur, kabels en andere spullen netjes in op te bergen. Plaats de Tv op de kast of bevestig 'm aan de wand.

Zwevende Tv meubels

Een zwevend Tv meubel wordt aan de muur gemonteerd. Zo heb je de vloer vrij en zorg je voor een extra speels effect.

Industriële Houten Tv Meubels

Wij hebben een grote collectie industriële Tv meubels van onder andere LABEL51.

Webmeubels

Webmeubels is dé webshop voor betaalbaar en trendy design. Wij hebben een leuke selectie merken samengesteld die uitblinken in vormgeving, prijs en kwaliteit. Wij bieden ook op alle aankopen via onze webshop 60 dagen retourrecht en wij rekenen niets voor het terugsturen van je bestelling.